Referanser

SandeGruppen

SandeGruppen er en av de største bilforhandlerne i Bergen, og har avdelinger på Åsane og i Drotningsvik. Med over hundre medarbeidere, har det vært viktig for SandeGruppen å skape et sunt og hygienisk arbeidsmiljø for de ansatte. Å velge riktig leverandør av servicetjenester, som renhold og kantine, var derfor et nøye gjennomtenkt og avgjørende valg for bedriften.

Les mer

OsloMet

Hvert fjerde år legger OsloMet ut behovet for renholdstjeneste på anbud – som andre offentlige anskaffelser. I en slik prosess hjelper det ikke om kunden er fornøyd eller ikke. Anskaffelsesprosessen følger en standardisert modell med flere gitte kriterier. Så hva er hemmeligheten som gjør at Eir Renhold stadig vinner denne anbudskonkurransen?

Les mer

Jungheinrich Norge

Ved Linderud i Oslo, finner vi et stort lokale på hele 1500 kvm som huser bedriften Jungheinrich Norge. Siden 2015 har Eir jobbet for å skape en ren og trivelig arbeidsplass for alle de ansatte.

Les mer

Sørlandschips AS

I en tid der profesjonelle renholdstjenester er mer enn bare en nødvendighet, utmerker Eir Renhold seg som en ledende aktør i bransjen både på service og kvalitet. Med flere års samarbeid, forteller Sørlandschips hvordan Eirs fokus på hygiene, nøyaktighet og fleksibilitet gjør dem til et perfekt valg for bedrifter som verdsetter høy standard på renhold i sine lokaler.

Les mer

Mustad Eiendom AS

For Mustad Eiendom, et familieeid eiendomsselskap med et langsiktig og bærekraftig fokus, falt valget av renholdstjenester på Eir. Tina Finstad, prosjektleder hos Mustad Eiendom, utdyper bakgrunnen for valget og bekrefter en effektiv og fleksibel leveranse.

Les mer