Jobb & Karriere

Finn ditt potensial hos Eir

Jobbe hos oss?

Ser du etter en spennende jobb og ønsker mer informasjon om oss? Vi ønsker alltid å komme i kontakt med motiverte medarbeidere. Du er velkommen til å besøke vår karriereportal og registrere din CV i vår database

Abonner på jobbagent! Ønsker du å bli informert om nye ledige stillinger i 4Service? Da kan du registrere deg gratis i vår tjenesteportal.

Eir & NHO

Alt for mange står utenfor arbeidslivet. Arbeidsinkludering er et prosjekt som kun er vinn-vinn for alle parter og vi ønsker å inkludere. Derfor samarbeider vi med NHO om å få flest mulig inn i et trygt og sikkert arbeidsmiljø, og sammen sikrer vi god arbeidsinkludering.

Tiltaksarrangører

Utenforskap kan oppstå av mange forskjellige grunner. Det er også mange grunner til å ha rutinger og partnere for å bekjempe det. Sammen med en rekke ulike tiltaksarrangører som kommunale tiltak, bydeler og NAV, jobber vi med å rekruttere gjennom alternative kanaler med ambisjon om å løfte folk ut av utenforskap og gi de er reell og viktig plass i arbeidslivet.

Vi tror personlig utvikling og trivsel er i hjertet av å levere tjenester av høy kvalitet over lang tid. Vi er ikke bare et renholdsfirma; vi er et felleskap som bryr oss dypt om våre ansatte og tjenestene vi tilbyr.

Vår forpliktelse til våre ansatte strekker seg langt. Med omfattende opplæringsprogrammer, kan vi dyrke talenter og fremme vekst, ved å gi ansatte verktøyene og kunnskapen de trenger for å stadig utvikle våre tjenester for det bedre.

Når du blir med i Eir, blir du en del av et bærekraftig og trygt arbeidsmiljø der din personlige utvikling og trivsel er en prioritet. Vi tror at når våre medarbeidere blomstrer, kan de konsekvent levere høyeste kvalitet av tjenester til våre kunder.

Utforsk karrieremulighetene med oss, og oppdag hvordan du kan være en del av et selskap som tar kvalitet, bærekraft og trivsel på alvor.

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!