Aktuelt

Eir Renhold ønsker Proff Rent velkommen!

I en spennende utvikling for renholdsbransjen i Nord-Norge, har Proff Rent, det ledende renholdsselskapet i Troms og Finnmark, blitt en del av Eir Renhold. Dette skjer gjennom oppkjøp, og baner vei for Eir Renholds ambisjoner om sterkere tilstedeværelse og utvidet tjenestetilbud i Troms og Finnmark.

Les mer

De fem viktigste tingene å se etter når du velger et renholdsbyrå

Å velge riktig partner for renholdet på kontoret eller arbeidsplassen, kan være avgjørende for trivselen til de ansatte. Vi er opptatt av at du skal ta en godt informert beslutning og at du faktisk får dekket alle behovene samtidig som du velger aktører som opererer profesjonelt og seriøst.

Les mer

Formålet med renhold

Før vi går inn på arbeidsplassens kontekst, la oss først forstå formålet med renhold. Rengjøring handler om mer enn estetikk; det handler om å skape et rom som er komfortabelt og bidrar til produktivitet.

Les mer

Alt om byggrenhold

Skal du i gang med bygging er det viktig at man følger alle regler om renhold. Det er viktig å opprettholde et godt arbeidsmiljø under byggingen og et godt innemiljø når bygget er ferdig.

Les mer

Godt inneklima

Med dedikerte og fagutdannede medarbeidere, kombinert med velprøvde og standardiserte renholdstjenester, har vi et dyktig team som rengjør over ni millioner kvadratmeter. Med kontorer helt fra Bodø til Kristiansand, ønsker vi stadig å forenkle det kompliserte – men det klarer vi ikke uten dedikerte medarbeidere.

Les mer