Sørlandschips AS

I en tid der profesjonelle renholdstjenester er mer enn bare en nødvendighet, utmerker Eir Renhold seg som en ledende aktør i bransjen både på service og kvalitet. Med flere års samarbeid, forteller Sørlandschips hvordan Eirs fokus på hygiene, nøyaktighet og fleksibilitet gjør dem til et perfekt valg for bedrifter som verdsetter høy standard på renhold i sine lokaler.

Langsiktig samarbeid og kvalitetsfokus

Kvalitetsleder i Sørlandschips, Stian Stokmo, deler sine erfaringer fra samarbeidet med Eir: "Det er helt avgjørende for oss at renholdet blir utført på en hygienisk, nøyaktig og profesjonell måte, siden vi produserer spiseklare produkter. Våre kunder stiller svært høye krav til produktene våre, og vi må derfor også stille de samme høye krav til alle våre tjenesteleverandører. Her leverer Eir eksemplarisk."

Fleksibilitet og tilpasningsevne

Sørlandschips vektlegger viktigheten av fleksibilitet. "Med hyppig skiftende behov, har Eirs evne til å tilby skreddersydde løsninger og rask respons vært uvurderlig." forklarer Stokmo. Denne tilpasningsevnen understreker Eirs forpliktelse til å møte kundenes spesifikke behov.

Stokmo utdyper videre at det ofte dukker opp behov for ekstra vask, utsettelse av vask eller faglig bistand med utfordringer knyttet til renhold, men har aldri opplevd dette som et problem med Eir.

Eir er et naturlig valg for alle bedrifter som søker en komplett leverandør av renholdstjenester.

Kommunikasjon i toppklasse

"Kommunikasjonen med Eir er i toppklasse, og de strekker seg alltid langt for å møte våre behov," legger Stokmo til. Evnen til rask omorganisering av planlagt renhold ved behov, spesielt i perioder med uventet produksjonsøkning, er viktig for Sørlandschips.

En komplett renholdsleverandør

For bedrifter som søker en komplett leverandør av renholdstjenester, fremstår Eir som det naturlige valget. Deres engasjement for kvalitet, fleksibilitet og proaktivitet gjør dem til en ideell partner for enhver bedrift som verdsetter et rent og effektivt arbeidsmiljø.

Eir er mer enn en tjenesteleverandør; de er en strategisk partner som forstår og imøtekommer de unike behovene til hver enkelt kunde, og setter en ny standard i renholdsbransjen.

Vil du vite mer om Eirs tjenester?

Våre kunder

  • Mustad Eiendom AS

    For Mustad Eiendom, et familieeid eiendomsselskap med et langsiktig og bærekraftig fokus, falt valget av renholdstjenester på Eir. Tina Finstad, prosjektleder hos Mustad Eiendom, utdyper bakgrunnen for valget og bekrefter en effektiv og fleksibel leveranse.

    Les mer
  • Mustad Eiendom AS

    For Mustad Eiendom, a family-owned real estate company with a long-term and sustainable focus, the choice of cleaning services fell on Eir. Tina Finstad, project manager at Mustad Eiendom, elaborates on the background of the choice and confirms an efficient and flexible delivery.

    Les mer

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!