Lunsjkonsept

Gjennom vårt lunsjkonsept Eir Service leverer vi et kombinasjonstilbud for små og mellomstore bedrifter. Her tilbyr vi bespisning og renholdstjenester i én spennende løsning. Du sparer både tid og penger og får en tjeneste som på en effektiv måte møter deres behov.

Lunsj og renhold - en pakkeløsning

Vi tilbyr lunsj og renholdstjenester i én pakkeløsning. Dette er spesielt fordelaktig for mindre og mellomstore bedrifter med et enklere lunsjbehov for opptil 80 ansatte.

Servicemedarbeiderne har erfaring og opplæring i både matservering- og renholdsfaget. Vi effektiviserer tjenesteleveransen ved at én servicemedarbeider leverer både lunsj- og renholdstjenesten.

Du får kun ett kontaktpunkt i det daglige, samtidig som du vet at alle aspekter innenfor både lunsjen og renholdet blir tatt tak i. Enkelt, smidig og bekymringsfritt.

Lunsj

Vårt mål er å bidra til at våre kunder og gjester opprettholder god helse og trivsel. Dette gjør vi ved å tilrettelegge for inntak av sunn og næringsrik mat. Vi bidrar til de gode øyeblikkene i arbeidsdagen gjennom å levere sunne og gode måltider med variasjon, sesongaktuelle menyer og verdi for pengene.

Vi bruker kun ferske og delikate råvarer. Våre lunsjretter blir dagens høydepunkt for de ansatte.

Renhold

Vi leverer skreddersydde renholdsprogram tilpasset din bedrifts behov. Gjennom gode renholdstjenester bidrar vi til god trivsel og lavere sykefravær på våre kunders arbeidsplass.

Vi leverer et moderne renhold og følger nøye med på utviklingen i bransjen. Eir Service er ISO 9001:2015-sertifisert og leverer Svanemerket renhold.

Oppfølging av deg som kunde

Din tid er verdifull. Derfor skreddersyr vi oppfølgingsprogram ut i fra hva som passer for deg og din bedrift. Våre driftsledere er tett på og legger opp til jevnlige besøk for å kvalitetssikre leveransen.

Større kantiner?

Ta kontakt med vårt morselskap 4Service.

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!