OsloMet

Hvert fjerde år legger OsloMet ut behovet for renholdstjeneste på anbud – som andre offentlige anskaffelser. I en slik prosess hjelper det ikke om kunden er fornøyd eller ikke. Anskaffelsesprosessen følger en standardisert modell med flere gitte kriterier. Så hva er hemmeligheten som gjør at Eir Renhold stadig vinner denne anbudskonkurransen?

© Skjalg Bøhmer Vold/OsloMet

Et helhetstilbud som treffer blink

I en årrekke har Eir Renhold levert renholdstjenester til OsloMet sine lokaler. På universitetet finnes det hele 25.000 studenter og lærere fordelt på to campuser i Oslo og på Kjeller. Eir Renhold er en fullserviceleverandør, med daglig rengjøring på hele 17 adresser.

Marit Spicer er husøkonom på OsloMet og trekker frem helhetstilbudet som en årsak til at Eir Renhold stadig vinner anbudsrundene. ”Mange tror at pris er den avgjørende faktoren i anbudsprosesser, men det stemmer ikke. Vi har mange andre kriterier som skal vektes, blant annet miljø og kvalitet. Og der treffer Eir Renhold blink,” hevder Spicer.

Menneskene

Det er spesielt én ting Spicer ønsker å trekke frem i samarbeidet med Eir Renhold: «Folkene! Uten tvil. Det er så viktig å ha de riktige menneskene – både for oss og for leverandøren. Jeg må spesielt rose Eir Renhold sin site manager som gjør en spesielt bra jobb,» avslutter hun.

© Skjalg Bøhmer Vold/OsloMet

Våre kunder

 • Sørlandschips AS

  I en tid der profesjonelle renholdstjenester er mer enn bare en nødvendighet, utmerker Eir Renhold seg som en ledende aktør i bransjen både på service og kvalitet. Med flere års samarbeid, forteller Sørlandschips hvordan Eirs fokus på hygiene, nøyaktighet og fleksibilitet gjør dem til et perfekt valg for bedrifter som verdsetter høy standard på renhold i sine lokaler.

  Les mer
 • Sørlandschips AS

  In a time where professional cleaning services are more than just a necessity, Eir Cleaning stands out as a leading player in the industry in both service and quality. With several years of collaboration, Sørlandschips explains how Eir's focus on hygiene, accuracy, and flexibility makes them a perfect choice for businesses that value a high standard of cleaning in their premises.

  Les mer
 • Mustad Eiendom AS

  For Mustad Eiendom, et familieeid eiendomsselskap med et langsiktig og bærekraftig fokus, falt valget av renholdstjenester på Eir. Tina Finstad, prosjektleder hos Mustad Eiendom, utdyper bakgrunnen for valget og bekrefter en effektiv og fleksibel leveranse.

  Les mer
 • Mustad Eiendom AS

  For Mustad Eiendom, a family-owned real estate company with a long-term and sustainable focus, the choice of cleaning services fell on Eir. Tina Finstad, project manager at Mustad Eiendom, elaborates on the background of the choice and confirms an efficient and flexible delivery.

  Les mer

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!