Mustad Eiendom AS

For Mustad Eiendom, et familieeid eiendomsselskap med et langsiktig og bærekraftig fokus, falt valget av renholdstjenester på Eir. Tina Finstad, prosjektleder hos Mustad Eiendom, utdyper bakgrunnen for valget og bekrefter en effektiv og fleksibel leveranse.

Strategisk valg av renholdstjenester

”Da vi skulle velge renholdsfirma, var vi ute etter et selskap med et godt renommé,” forklarer Finstad. Med sin erfaring og kompetanse til å håndtere det omfattende behovet til Mustad Eiendom, skilte Eir seg klart ut i et hav av leverandører på markedet. Eir ble ikke bare valgt for deres evne til å vedlikeholde fellesområdene hos Mustad Eiendom, men også for at selskapet skulle kunne anbefale Eir videre til sine leietakere. "Kapasiteten og kompetansen var avgjørende, og vi opplever at Eir leverer kvalitetstjenester konsistent og effektivt", sier Finstad.

Visste du at korrekt utført renhold bidrar til økt trivsel og redusert sykefravær på arbeidsplassen? Samtidig bidrar det til forlengelse av levetiden til bygningsmaterialer, innredning og inventar.
Tina Jørnberg Finstad, prosjektleder i Mustad Eiendom AS.

Tilpasningsdyktig og fleksibelt

Eir har vist en imponerende evne til å tilpasse seg Mustad Eiendoms varierte og ofte “siste-liten” behov, spesielt i komplekse driftsomgivelser. “Fleksibiliteten til Eir setter vi stor pris på, og de har virkelig utmerket seg i deres oppfølging i drift,” utdyper hun videre.

Finstad roser spesielt renholdsleder Omar Boutakhrit og teamleder Mohsin Sebtaoui for det hun beskriver som godt samarbeid hos både kunder og egne ansatte. Finstad anbefaler Eir for deres faglige støtte, fleksibilitet og effektivitet. Ved å velge Eir, har Mustad Eiendom ikke bare sikret et rent arbeidsmiljø, men samtidig skaffet en renholdspartner som er profesjonell med korte beslutningslinjer.

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!