SandeGruppen

SandeGruppen er en av de største bilforhandlerne i Bergen, og har avdelinger på Åsane og i Drotningsvik. Med over hundre medarbeidere, har det vært viktig for SandeGruppen å skape et sunt og hygienisk arbeidsmiljø for de ansatte. Å velge riktig leverandør av servicetjenester, som renhold og kantine, var derfor et nøye gjennomtenkt og avgjørende valg for bedriften.

© Hugo Lütcherath
© Hugo Lütcherath

Alltid til stede

Ingunn Bleie er HR-sjef i SandeGruppen. Hun forteller at de hadde behov for en leverandør som var pålitelig og tilgjengelig. Bleie utdyper: «For oss var det avgjørende at vi alltid skulle få kontinuitet i kantine- og renholdstjenestene. Det var derfor lettere for oss å velge et selskap av litt størrelse. Da vet vi at det alltid blir sendt en vikar om noen skal være syke.»

Bleie er glad for at valget til slutt falt på Eir. Etter at de kunne huke av på kvalitet og kontinuitet, var kommunikasjon også et viktig kriterie for SandeGruppen. «Vi får alltid vite om endringer i forkant, og får alltid svar med én gang vi lurer på noe. Vi liker at det bare ruller og går, uten at vi behøver å blande oss opp i det som skjer,» avslutter Bleie.

© Hugo Lütcherath

Skreddersydde løsninger

Eir skreddersyr servicetjenester etter kundens behov. Pålitelighet og god kommunikasjon vil alltid vil være prioritert ved levering av tjenestene. Som kunde skal du få riktig fagkompetanse for din eiendom og proaktive medarbeidere som ser behovet. 

Våre kunder

 • OsloMet

  Hvert fjerde år legger OsloMet ut behovet for renholdstjeneste på anbud – som andre offentlige anskaffelser. I en slik prosess hjelper det ikke om kunden er fornøyd eller ikke. Anskaffelsesprosessen følger en standardisert modell med flere gitte kriterier. Så hva er hemmeligheten som gjør at Eir Renhold stadig vinner denne anbudskonkurransen?

  Les mer
 • Jungheinrich Norge

  Ved Linderud i Oslo, finner vi et stort lokale på hele 1500 kvm som huser bedriften Jungheinrich Norge. Siden 2015 har Eir jobbet for å skape en ren og trivelig arbeidsplass for alle de ansatte.

  Les mer
 • OsloMet

  Every four years, there is a tender process to procure cleaning services at OsloMet. During these public processes, a certain amount of criterias need to be fulfilled. Customer satisfaction is not one of these. Thus, what is the secret that makes Eir winning this tender several times in a row?

  Les mer
 • Jungheinrich Norway

  At Linderud in Oslo, we find a large building with 1,500 square meters that houses the company Jungheinrich Norway. Since 2015, Eir has created a clean and pleasant workplace for all the employees.

  Les mer

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!