Jungheinrich Norge

Ved Linderud i Oslo, finner vi et stort lokale på hele 1500 kvm som huser bedriften Jungheinrich Norge. Siden 2015 har Eir jobbet for å skape en ren og trivelig arbeidsplass for alle de ansatte.

© Jungheinrich Norge

Like ambisjoner

Jungheinrich Norge er leverandør av interne logistikkløsninger og spesialist på materialhåndteringsutstyr. Jungheinrich Norge og Eir er på mange måter like, der begge bedrifter ønsker å skape trivelige og produktive arbeidsplasser.

Med mennesker i fokus, ble kommunikasjon og samarbeid viktig da Jungheinrich Norge skulle velge ny leverandør av servicetjenester.

«Vi har hele veien hatt utrolig god dialog med de to kontaktpersonene vi har hatt fra Eir. Det var også utslagsgivende da vi skulle velge et serviceselskap for snart ti år siden,» forklarer Michael Buchholz, ansvarlig for HMS og kvalitet i Jungheinrich Norge. Han fortsetter: «Det var så klart mange kriterier som også skulle oppfylles, men da dette var avklart, satt vi til syvende og sist med et ekstremt godt inntrykk av menneskene i Eir. Da ble valget enkelt!»

Rett person på rett plass

Buchholz roser spesielt renholdsmedarbeiderne fra Eir: «Det er lett å glemme hvor krevende det faktisk er å jobbe med renhold. Ikke bare fysisk, men du må være påskrudd og ha et øye for hele lokalet. Vi har uten tvil den ideelle personen til å utføre de tjenestene hos oss.»

© Jungheinrich Norge

Våre kunder

 • Sørlandschips AS

  I en tid der profesjonelle renholdstjenester er mer enn bare en nødvendighet, utmerker Eir Renhold seg som en ledende aktør i bransjen både på service og kvalitet. Med flere års samarbeid, forteller Sørlandschips hvordan Eirs fokus på hygiene, nøyaktighet og fleksibilitet gjør dem til et perfekt valg for bedrifter som verdsetter høy standard på renhold i sine lokaler.

  Les mer
 • Sørlandschips AS

  In a time where professional cleaning services are more than just a necessity, Eir Cleaning stands out as a leading player in the industry in both service and quality. With several years of collaboration, Sørlandschips explains how Eir's focus on hygiene, accuracy, and flexibility makes them a perfect choice for businesses that value a high standard of cleaning in their premises.

  Les mer
 • Mustad Eiendom AS

  For Mustad Eiendom, et familieeid eiendomsselskap med et langsiktig og bærekraftig fokus, falt valget av renholdstjenester på Eir. Tina Finstad, prosjektleder hos Mustad Eiendom, utdyper bakgrunnen for valget og bekrefter en effektiv og fleksibel leveranse.

  Les mer
 • Mustad Eiendom AS

  For Mustad Eiendom, a family-owned real estate company with a long-term and sustainable focus, the choice of cleaning services fell on Eir. Tina Finstad, project manager at Mustad Eiendom, elaborates on the background of the choice and confirms an efficient and flexible delivery.

  Les mer

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!