Vedlikehold

Vi leverer alle tjenester som møter dine forventninger. Vi tar oss av alt innen renhold og vedlikehold på en faglig smart måte, inne som ute. Med Eir kan du være trygg på alt er ivaretatt på en profesjonell og pålitelig måte.

Hovedrengjøring

Med jevne mellomrom vil det i enhver bedrift eller private hjem bli behov for hovedrengjøring. Ikke fordi det daglige renholdet ikke er godt nok, men fordi det over tid alltid vil samle seg støv og skitt på steder man ikke ser eller rekker frem til.

Les mer

Gulvbehandling

Riktig vedlikehold av gulv fører til vesentlig bedre sliteevne, og forlenger gulvets levetid. Et riktig vedlikeholdt gulv gir i tillegg et godt inntrykk. Gulv blir hardt belastet, og trenger et godt vedlikehold.

Les mer

Brakkevask

Vi tilbyr frekvensbasert renhold av brakkerigger tilknyttet bygg og anleggs- områder. Leveranse av forbruksartikler som papir, såpe og liknende kan inkluderes i leveransen.

Les mer

Byggrenhold

Vi leverer Rent Bygg i henhold til RIFs RTB-håndbok med tilhørende beskrevne krav til målemetoder og måleomfang. Kravene er iht. NS INSTA 800. Dette krever fagkunnskap ledere samt kvalifisert personell for korrekt utførelse.

Les mer

Rens av IT-utstyr

Hvis du tror at din PC er virusfri, tar du feil. Det bor opptil 400 ganger så mange bakterier på et tastatur, som på et vanlig toalettsete. Kontormiljøer er rene rugemaskiner for mikroorganismer da vi nyser, hoster, flasser o.l. Eir Vedlikehold er spesialister på skånsom behandling av IT utstyr som en helseforebyggende, og vedlikeholdende faktor.

Les mer

Vinduspuss innvendig og utvendig

Glassflater trenger regelmessig vask for å tjene sin funksjon, og fremstå som en estetisk del av byggets fasade. Lysmengden som slippes inn er nøye utmålt bla av hensyn til arbeidsmiljø og således den enkeltes arbeidssituasjon. Uklare vinduer forringer derfor byggets utseende, og miljøet på arbeidsplassen.

Les mer

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!