Male­tjenester

Inn- og utvendig maling

Vi utfører malerarbeid inne og ute på nybygg og eksisterende bygg. For oss er det viktig at vi bruker den nyeste teknologien som er tilgjengelig. Dette for å være effektiv og for å sikre god kvalitet på det arbeidet som skal utføres.

Vi samarbeider med ledende leverandører i Norge og har lang og god kompetanse på alle typer malerarbeid.

Industrimaling

Industrimaling krever en helt annen ekspertise og kompetanse enn tradisjonelt malerarbeid.

Områdene som skal behandles er ofte i metall og har en egen kravspesifikasjon spesielt laget for den type belastning den blir utsatt for.

Her er alle operasjoner svært viktig. Forarbeid, f.eks. sandblåsing, og grunnarbeid, f.eks. priming og toppstrøk, må utføres med største nøyaktighet og tilfredsstille kravspesifikasjonen. Tykkelsen på hvert enkelt malingsstrøk er også svært viktig i dette arbeidet. Om dette ikke overholdes, kan ikke produsenten garantere for den styrken og de egenskapene som produktet skal ha. Dette kan være kritisk, og i verste fall årsak til alvorlige ulykker, spesielt siden behandlingen ofte foregår på båter og plattformer, ferskvannstanker, fueltanker, bærende konstruksjoner og lignende. Sammen med vår leverandør Jotun, sikrer vi at sluttproduktet holder de spesifikasjonskravene som er beskrevet.

Epoxymaling

Vi utfører behandling av gulv med to-komponent, slitesterk epoxy. Vi finner den rette typen til deg ut ifra hvilken belastning den skal utsettes for. Om underlaget trenger å utbedres før påføring kan vi også gjøre dette. Enten det er utbedringer med sement basert masse eller epoxybasert masse.

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!