Byggrenhold

Vi leverer Rent Bygg i henhold til RIFs RTB-håndbok med tilhørende beskrevne krav til målemetoder og måleomfang. Kravene er iht. NS INSTA 800. Dette krever fagkunnskap ledere samt kvalifisert personell for korrekt utførelse.

For å opprettholde en trygg og hygienisk byggeplass gjennom hele prosjektet er byggrenhold en avgjørende faktor. Vi har spesialister på byggrenhold som dekker alle faser av prosjektet, uten å være til hinder for arbeidene som skal gjennomføres.

Vi utfører også støvmålinger og rapporter til eier av prosjektet. Vi bistår entreprenører og eiere med godt byggrenhold gjennom bygge-prosessen og første gangs rengjøring av en ny bolig / nytt bygg. er viktig - det ligger alltid “usynlig” støv og partikler igjen etter en byggeprosess.

Behovsrenhold i byggeperioden

Under byggeperioden kan det oppstå mye avfall, støv og annet fra maskiner, og installasjoner. Vårt behovsrenhold sørger for jevnlig fjerning av dette og skaper et trygt arbeidsmiljø for alle håndtverkere, og involverte i prosjektet.

Klargjørende byggrengjøring

Før bygget tas i bruk, utfører vi en grundig klargjørende byggrengjøring. Dette inkluderer fjerning av byggestøv, rengjøring av overflater og vinduer, og sikrer at bygget er klart for bruk.

Avsluttende byggrengjøring

Vår avsluttende byggrengjøring er den siste fasen før overlevering av bygget. Vi sørger for at alle områder er nøye rengjort og desinfisert og at bygget er klart til overlevering i samsvar med de høyeste standarder.

Vi hjelper deg å opprettholde kravene til helse og sikkerhet på byggeplassen og sørger for en produktiv byggeplass så prosjektet kan gå i henhold til plan. Vi er din pålitelige partner for byggrenhold og sikrer at dine behov er dekket fra start til slutt. Har du spesielle krav og behov? Ta kontakt da vel, så løser vi det sammen!

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!