Renhold

Vi leverer høy kvalitet gjennom velprøvde og standardiserte renholdstjenester, kombinert med fagutdannede medarbeidere som sørger for godt innemiljø. Som kunde skal du få riktig fagkompetanse for din eiendom, proaktive renholdere som ser behovet og foreslår eventuelle endringer.

Renhold

Daglig renhold er grunnmuren i et sunt og hygienisk arbeidsmiljø. Vi forstår viktigheten av regelmessig renhold for å skape en trivelig og produktiv arbeidsplass.

Les mer

Vindus-, tak- og fasadevask

Næringsbygg, som privatboliger, krever regelmessig vedlikehold. En del av dette vedlikeholdet er fasade- og vindusrengjøring. Vask og rengjøring fremmer ikke bare det estetiske i bygget, men det sørger også for et godt innemiljø med rene vinduer, vi begrenser risikoen for vannskader og vi oppdager tidlig dersom det skulle være mangler - slik at disse kan håndteres før de store kostnadene plutselig skulle kommet.

Les mer

Byggvask

Skal du i gang med bygging er det viktig at man følger alle regler om renhold. Det er viktig å opprettholde et godt arbeidsmiljø under byggingen og et godt innemiljø når bygget er ferdig.

Les mer

Gulvbehandling og vedlikehold

Vi utfører omfattende gulvbehandling og vedlikehold, uavhengig av om det er parkett, teppefliser eller betong. Det faller alltid skitt og smuss på gulvet i løpet av en arbeidsdag og det blir med all slags grus og partikler fra sko og lignende. Her er noen av tjenestene vi kan bistå med i forbindelse med gulvbehandling.

Les mer

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring er en grundig vask av alle flater for å opprettholde et plettfritt og sunt arbeidsmiljø. Vi utfører grundig hovedrengjøring for å sikre en ren, trygg og produktiv arbeidsplass.

Les mer

Industrivask

La våre eksperter vaske næringsbygget ditt. Vi tilbyr rengjøring av alt fra ferskvannstanker, skip til lager og verksted.

Les mer

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!