Vindus-, tak- og fasadevask

Næringsbygg, som privatboliger, krever regelmessig vedlikehold. En del av dette vedlikeholdet er fasade- og vindusrengjøring. Vask og rengjøring fremmer ikke bare det estetiske i bygget, men det sørger også for et godt innemiljø med rene vinduer, vi begrenser risikoen for vannskader og vi oppdager tidlig dersom det skulle være mangler - slik at disse kan håndteres før de store kostnadene plutselig skulle kommet.

Vinduspuss og vask av vinduer

Vi elsker rene vinduer, og de plager oss når de er skitne. Rene vinduer gjør at vi trives inne i lokalet, og får bedriftens ytre til å skinne. Vi leverer både tradisjonell vinduspuss og med rentvannsystem. Dette sikrer rene og pene vinduer. Krystallklare vinduer gir ikke bare et bedre utseende fra utsiden. Det gir også bedre naturlig belysning og utsikt, noe som forbedrer både trivsel og produktivitet.

Spyling av fasade, tak og persienner

Grundig rengjøring og spyling av fasader, tak og persienner fjerner opphopet smuss, alger og annen forurensning som kan svekke bygningens estetikk og holdbarhet. Dette har mye å si for bygget estetiske kvaliteter og ikke minst for å forebygge mot potensielle materielle skader som kan oppstå over tid. En ren fasade er det første dine besøkende ser, og bør derfor holdes ren og pen. Ikke bare ser fasadene bedre ut etter rengjøring, men det forlenger også levetiden på materialene i fasaden.

Vi har utviklet et eget fasadeprogram der vi tilpasser rengjøring og vedlikehold til din fasade. Vi har det nyeste utstyret på markedet og motiverte medarbeidere som står klar til neste oppdrag. Vi tilbyr også impregnering av tak og fasader for å ytterligere forlenge levetiden til overflaten, og utfører gjerne småreparasjoner.

Rensing av takrenner og nedløp

Tette takrenner og nedløp kan forårsake vannskader. Derfor er det særdeles viktig å holde disse regelmessig slik at vannet dreneres effektivt bort fra bygget - spesielt om bygget ligger i nærheten av trær og skog, da løv og barnåler ofte er en årsak til tette rør. Vi hjelper deg å forhindre vanninntrengingsproblemer - så ved du at bygget er godt ivaretatt!

Fasade- og vindusrengjøring er ikke bare for å bevare det visuelle, men altså for å beskytte bygningen mot skader og forfall. Ved å sette bort dette arbeidet kan du være sikker på at en profesjonell part håndterer dette i henhold til byggets behov, og at arbeidet utføres på en profesjonell måte - til avtalt tid. Kontakt Eir for et bekymringsfritt vedlikehold.

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!