Hoved­rengjøring

Hovedrengjøring er en grundig vask av alle flater for å opprettholde et plettfritt og sunt arbeidsmiljø. Vi utfører grundig hovedrengjøring for å sikre en ren, trygg og produktiv arbeidsplass.

Rengjøring av alle flater

En omfattende rengjøring av alle overfalter, fra gulv til tak. Dette eliminerer opphopet smuss og støv, og skaper en sunnere arbeidsatmosfære.

Innvendig vinduspuss

Krystallklare vinduer gir ikke bare et tilfredsstillende resultat, men gir også bedre naturlige lysforhold på kontoret og bedre utsikt for de ansatte. Dette forbedrer trivsel og øker produktiviteten på kontoret.

Støvtørking av lysarmaturer

Grundig støvtørking av lysarmaturer forhindrer støvpartikler i luften og gir bedre inneklima. Det bidrar også til å forlenge levetiden til lyskildene.

Vask av hyller over normal nåhøyde

Hyller over normal nåhøyde samler ofte støv og skitt, som ofte blir liggende lenger enn de i øyehøyde. Vårt renhold sørger for at selv utilgjengelige områder er frie for smuss, og opprettholder et høyt nivå av hygiene.

Hovedrengjøring er en helt avgjørende investering for de ansattes trivsel og arbeidseffektivitet. Ved å gjennomføre daglig renhold og regelmessig innføre hovedrengjøring en gang i mellom, garanteres du et strålende resultat, renslig arbeidsplass og et godt klima.

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!