Eir Renhold ønsker Proff Rent velkommen!

I en spennende utvikling for renholdsbransjen i Nord-Norge, har Proff Rent, det ledende renholdsselskapet i Troms og Finnmark, blitt en del av Eir Renhold. Dette skjer gjennom oppkjøp, og baner vei for Eir Renholds ambisjoner om sterkere tilstedeværelse og utvidet tjenestetilbud i Troms og Finnmark.

2024-03-13

Med stolthet og forventning ser vi hos Eir Renhold frem til å innlemme Proff Rents dyktige team på rundt 200 medarbeidere og deres uvurderlige lokalkunnskap inn i vår drift. Selskapet er kjent for sin lokale tilnærming.

- Dette oppkjøpet representerer en strategisk forsterkning av vår kapasitet i nord. Vi gleder oss til å ta med vår «vaskekte nordnorske» tilnærming i Proff Rent, og vår tradisjon for kvalitet og lokale engasjement, inn under Eir Renholds fane, sier Daglig leder Thor Henriksen i Proff Rent, som også fortsetter som leder for satsningen i de nordligste fylkene.

Lokalt engasjement
Siden oppstarten i 2006 har Proff Rent vokst til å bli nordnorsk markedsleder, takket være sine dedikerte medarbeidere og sterke samfunnsengasjement, hvor støtte til lokale lag, foreninger, og Tromsø IL står sterkt. Denne arven for kvalitet og fellesskap vil Eir Renhold videreføre, samtidig som vi utforsker nye muligheter for vekst og tjenesteutvikling i regionen.

- Vi gleder oss til å bygge videre på Proff Rents imponerende arbeid og sammen utvide selskapet i fellesskap, sier Henriksen, og peker på det sterke verdifellesskapet mellom Proff Rent og Eir Renhold som en nøkkelfaktor for en sømløs integrasjon.

Styrkes i nord
Oppkjøpet markerer et nytt kapittel for oss i Eir Renhold. Med en forent styrke og delt visjon er vi godt posisjonerte til å levere enda bedre tjenester, bidra til lokale samfunn, og styrke vår posisjon som en foretrukken partner for renholdstjenester i Nord-Norge.

- Vi ser frem til å utvikle tjenestene våre sammen med teamet fra Proff Rent, og fortsette å levere eksepsjonelle tjenester til våre eksisterende og nye kunder i nord, understreker Patrick Malnes, Divisjonsdirektør for Cleaning & Maintenance i 4Service.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Patrick Malnes, Divisjonsdirektør i 4Service
patrick.malnes@4service.no


Thor Henriksen, Daglig leder Proff Rent
thor@proffrent.no

Flere aktualiteter

 • De fem viktigste tingene å se etter når du velger et renholdsbyrå

  Å velge riktig partner for renholdet på kontoret eller arbeidsplassen, kan være avgjørende for trivselen til de ansatte. Vi er opptatt av at du skal ta en godt informert beslutning og at du faktisk får dekket alle behovene samtidig som du velger aktører som opererer profesjonelt og seriøst.

  Les mer
 • The 5 Most Important Things to Look for When Searching for a Cleaning Agency

  Choosing the right partner for office or workplace cleaning can be crucial for employee well-being. We are committed to ensuring that you make a well-informed decision and that all your needs are met, while choosing professional and serious operators.

  Les mer
 • Formålet med renhold

  Før vi går inn på arbeidsplassens kontekst, la oss først forstå formålet med renhold. Rengjøring handler om mer enn estetikk; det handler om å skape et rom som er komfortabelt og bidrar til produktivitet.

  Les mer
 • Why is Cleaning Important in the Workplace?

  A clean workplace is appreciated, boosts morale, and ensures good motivation when at work.

  Les mer

Ikke bruk tid på renholdet, få et skreddersydd tilbud fra Eir.

Nysgjerrig på Eir Renhold og hva vi kan gjøre for deg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!