Eir Service

Kantine og renhold – en pakkeløsning

Eir Service leverer kombinasjonsprodukter for små og mellomstore bedrifter. Eir Service tilbyr kantine og renholdstjenester i én spennende løsning. Kunden sparer både tid og penger og får en tjeneste som på en effektiv måte møter deres behov.

Tjenester

Kantine og renhold – en pakkeløsning

Vi tilbyr kantine og renholdstjenester i én pakkeløsning. Dette er spesielt fordelaktig for mindre og mellomstore bedrifter med et enklere kantinebehov for opptil 80 ansatte.

Servicemedarbeiderne har erfaring og opplæring i både kantine- og renholdsfaget. Vi effektiviserer tjenesteleveransen ved at én servicemedarbeider leverer både kantine- og renholdstjenesten.

Kunden får kun ett kontaktpunkt i det daglige.

Kantine

Vårt mål er å bidra til at våre kunder og gjester opprettholder god helse og trivsel. Dette gjør vi ved å tilrettelegge for inntak av sunn og næringsrik mat.

Vi bidrar til de gode øyeblikkene i arbeidsdagen gjennom å levere sunne og gode måltider med variasjon, sesongaktuelle menyer og verdi for pengene.

Vi bruker kun ferske og delikate råvarer. Våre lunsjretter blir dagens høydepunkt for de ansatte.

Renhold

Vi leverer alt fra standardiserte og velprøvde renholdstjenester til skreddersydde renholdsprogram tilpasset din bedrifts behov. Gjennom gode renholdstjenester bidrar vi til god trivsel og lavere sykefravær på våre kunders arbeidsplass.

Vi leverer et moderne renhold og følger nøye med på utviklingen i bransjen.

Eir Service er ISO 9001:2015-sertifisert og leverer Svanemerket renhold.

Oppfølging av kunde

Vi skreddersyr egne oppfølgingsprogram ut i fra hva som passer for akkurat din bedrift. Våre driftsledere er tett på og legger opp til jevnlige besøk for å kvalitetssikre leveransen.

Driften skal fungere så godt at kunden føler en stolthet over tilbudet og ikke bekymrer seg over driften.

Om Eir

Vår fremste suksessfaktor er menneskene og kulturen

Gjennom våre dedikerte medarbeidere skal Eir tilby et bedre produkt og større serviceytelse enn hva som er mulig innenfor de rammer som legges av mange av våre konkurrenter.

Som kunde skal du oppleve:

  • Rask respons når det trengs
  • Riktig fagkompetanse for din eiendom
  • Tilgjengelighet
  • Fleksibilitet til dine behov

Våre avdelinger er spredt over hele landet hvor vi tilpasser driften etter lokale ønsker og behov. Gjennom tillit til enkeltindivider på alle nivåer i virksomheten, skapes det grobunn for motivasjon, entusiasme og serviceinnstilling. Vi er et jordnært selskap med utgangspunkt i menneskene og den opplevelsen de hver dag etterlater.

Vi har til sammen over 100 års erfaring innenfor servicebransjen. Vi har fagutdannede og kompetente medarbeidere og er opptatt av å videreutvikle, følge opp og motivere våre ansatte. Alle medarbeidere gjennomfører E-læringskurs innen første måned etter ansettelse hvor vi blant annet legger vekt på HMS, service og arbeidssystematikk. Vårt mål er at det skal komme deg som kunde til gode.

Cato Malnes
Cato Malnes Salgssjef Renhold For generelle henvendelser: tel 02517