Eir Mat og drikke

– sunn mat og god smak

Eir Mat og drikke er en del av 4Service og har som mål å bidra til at våre kunder og gjester opprettholder god helse og trivsel. Dette gjør vi ved å tilrettelegge for inntak av sunn og næringsrik mat.

Kantinetjenester er kjernen i Eir Mat og drikke. Vi ønsker å bidra til de gode øyeblikkene i arbeidsdagen gjennom å levere sunne og gode måltider med variasjon, sesongaktuelle menyer og verdi for pengene.

Tjenester

Kantine

De gode øyeblikkene med sunn mat og god smak

Eir Mat og drikke leverer sunne og gode måltider som gir dine ansatte næring og trivsel. Med fokus på verdi for pengene skaper våre kantineansatte smakfulle måltider og tilpasser menyene dine ansattes preferanser og behov.

Møtemat

Bedre møter med mat i magen

Eir Mat og drikke kan tilby en variert meny som passer ditt møte og møtedeltakere - fra fristende frukt- og grønnsaksfat til grov bakst med smaksrikt og sunt pålegg.

Arrangement- og selskapsservering

Menyer til mange anledninger

Vi tilbyr et variert utvalg av fingermat, koldtbord, servering fra fat til tallerkenservering. Det visuelle uttrykket er en viktig del av gjestens kulinariske opplevelse.

Om Eir Mat og drikke

Vår fremste suksessfaktor er menneskene og kulturen

Gjennom våre dedikerte medarbeidere skal Eir tilby et bedre produkt og større serviceytelse enn hva som er mulig innenfor de rammer som legges av mange av våre konkurrenter.

Som kunde skal du oppleve:

  • Rask respons når det trengs
  • Riktig fagkompetanse for din eiendom
  • Tilgjengelighet
  • Fleksibilitet til dine behov

Våre avdelinger er spredt over hele landet hvor vi tilpasser driften etter lokale ønsker og behov. Gjennom tillit til enkeltindivider på alle nivåer i virksomheten, skapes det grobunn for motivasjon, entusiasme og serviceinnstilling. Vi er et jordnært selskap med utgangspunkt i menneskene og den opplevelsen de hver dag etterlater.

Vi har til sammen over 100 års erfaring innenfor servicebransjen. Vi har fagutdannede og kompetente medarbeidere og er opptatt av å videreutvikle, følge opp og motivere våre ansatte. Alle medarbeidere gjennomfører E-læringskurs innen første måned etter ansettelse hvor vi blant annet legger vekt på HMS, service og arbeidssystematikk. Vårt mål er at det skal komme deg som kunde til gode.

Miljø og samfunnsansvar

Margita Stopkova
Din kontakt Margita Stopkova Ansvarlig Eir Mat og drikke For generelle henvendelser: tel 02517