Eir Camps

- Et opphold hos oss skal sette positive avtrykk!

Eir Camp leverer kostnadseffektive forpleiningsløsninger for mindre anlegg og camper. Her er det kokken som er navet i leveransen.

Vi ønsker å gi deg en opplevelse som skaper gode minner, en matopplevelse som utgjør en forskjell i hverdagen og yte service som kjennes ekte.

Det gjør vi ved aldri å slutte å utvikle oss, gjennom kontinuerlig opplæring, ved å motivere våre ansatte til å yte den beste service, og ved å etablere gode og kontrollerbare rutiner.

Når du reiser, vil vi at du allerede ser frem til ditt neste besøk!

Få ditt tilbud her.

Våre tjenester

Forpleining


Forpleining er summen av de velferdstjenester vi tilbyr. Dette inkluderer blant annet, bookingtjenester, måltidsservering, renhold.

Sentralt i vår leveranse er kokken, som fungerer som ditt kontaktpunkt for alle tjenestene.

Booking


Når du ankommer anlegget blir du møtt av kokken som registrerer deg i vårt bookingsystem og gir deg nøklene til rommet ditt.

Kokken fungerer som kontaktpunkt for alle tjenestene, og håndterer henvendelser om alt fra mat til renhold.

Maten


Vi serverer god, næringsrik mat til sultne arbeidere hver dag, og for oss er det viktig at maten er med på å skape tilhørighet og hygge i en hverdag langt fra eget hjem.

Variasjon er viktig, og dette skaper vi blant annet gjennom sesongbaserte retter og en variert ukemeny.

Renhold


Et ryddig og rent rom er en selvfølge ved ankomst. Det samme gjelder naturligvis for hele anlegget som står til din disposisjon. Hos oss skal du finne deg til rette, og senke skuldrene før en arbeidskrevende uke.

Book rom

For å innlosjere dine arbeidere i en av våre Camp Hotels – trykk her.

Geir-Inge Seim
Geir-Inge Seim Regionsdirektør vest For generelle henvendelser: tel 02517