Eir Camps

- Et opphold hos oss skal sette positive avtrykk!

Eir Camp leverer kostnadseffektive forpleiningsløsninger for mindre anlegg og camper. Her er det kokken som er navet i leveransen.

Vi ønsker å gi deg en opplevelse som skaper gode minner, en matopplevelse som utgjør en forskjell i hverdagen og yte service som kjennes ekte.

Det gjør vi ved aldri å slutte å utvikle oss, gjennom kontinuerlig opplæring, ved å motivere våre ansatte til å yte den beste service, og ved å etablere gode og kontrollerbare rutiner.

Når du reiser, vil vi at du allerede ser frem til ditt neste besøk!

Få ditt tilbud her.

Våre tjenester

Forpleining


Forpleining er summen av de velferdstjenester vi tilbyr. Dette inkluderer blant annet, bookingtjenester, måltidsservering, renhold.

Sentralt i vår leveranse er kokken, som fungerer som ditt kontaktpunkt for alle tjenestene.

Booking


Når du ankommer anlegget blir du møtt av kokken som registrerer deg i vårt bookingsystem og gir deg nøklene til rommet ditt.

Kokken fungerer som kontaktpunkt for alle tjenestene, og håndterer henvendelser om alt fra mat til renhold.

Maten


Vi serverer god, næringsrik mat til sultne arbeidere hver dag, og for oss er det viktig at maten er med på å skape tilhørighet og hygge i en hverdag langt fra eget hjem.

Variasjon er viktig, og dette skaper vi blant annet gjennom sesongbaserte retter og en variert ukemeny.

Renhold


Et ryddig og rent rom er en selvfølge ved ankomst. Det samme gjelder naturligvis for hele anlegget som står til din disposisjon. Hos oss skal du finne deg til rette, og senke skuldrene før en arbeidskrevende uke.

Book rom

For å innlosjere dine arbeidere i en av våre Camp Hotels – trykk her.

Om Eir

Vår fremste suksessfaktor er menneskene og kulturen

Gjennom våre dedikerte medarbeidere skal Eir tilby et bedre produkt og større serviceytelse enn hva som er mulig innenfor de rammer som legges av mange av våre konkurrenter.

Som kunde skal du oppleve:

  • Rask respons når det trengs
  • Riktig fagkompetanse for din eiendom
  • Tilgjengelighet
  • Fleksibilitet til dine behov

Våre avdelinger er spredt over hele landet hvor vi tilpasser driften etter lokale ønsker og behov. Gjennom tillit til enkeltindivider på alle nivåer i virksomheten, skapes det grobunn for motivasjon, entusiasme og serviceinnstilling. Vi er et jordnært selskap med utgangspunkt i menneskene og den opplevelsen de hver dag etterlater.

Vi har til sammen over 100 års erfaring innenfor servicebransjen. Vi har fagutdannede og kompetente medarbeidere og er opptatt av å videreutvikle, følge opp og motivere våre ansatte. Alle medarbeidere gjennomfører E-læringskurs innen første måned etter ansettelse hvor vi blant annet legger vekt på HMS, service og arbeidssystematikk. Vårt mål er at det skal komme deg som kunde til gode.

Geir-Inge Seim
Geir-Inge Seim Regionsdirektør vest For generelle henvendelser: tel 02517