Eir Camps

- Et opphold hos oss skal sette positive avtrykk

Eir Camp leverer kostnadseffektive forpleiningsløsninger for mindre anlegg og camper. Her er det kokken som er navet i leveransen.

Vi ønsker å gi deg en opplevelse som skaper gode minner, en matopplevelse som utgjør en forskjell i hverdagen og yte service som kjennes ekte.

Vår oppgave er å skape en positiv ramme rundt fritiden du tilbringer i nærheten av din arbeidsplass.

Det gjør vi ved aldri å slutte å utvikle oss, gjennom kontinuerlig opplæring, ved å motivere våre ansatte til å yte service utover det som forventes, og ved å etablere gode og kontrollerbare rutiner.

I sum håper vi at dette gjør at du – når du reiser – alltid ønsker å komme tilbake til oss!

Tjenester

Forpleining

Vi leverer forpleining til entrepenører og verft over hele landet.

Forpleining er summen av de velferdstjenester vi tilbyr. Dette inkluderer blant annet, resepsjonstjenester, måltidsservering, renhold og vaktmestertjenester.

Gjester som bor hos oss arbeider som oftest i turnus. Dette betyr at vi er deres «annet hjem», vi er klar over hvilket ansvar vi da påtar oss. Våre dyktige medarbeidere, vår erfaring, våre systemer og vår produktutvikling skal sikre gode opplevelser og gjøre våre gjester trygg på oss som velferdsleverandør.

Maten

Velsmakende måltider hver dag

Menyene våres er satt sammen av mennesker som setter sin stolthet på spill for å gi deg en velsmakende opplevelse, og
det gir leveranser preget av kvalitet & variasjon.

Kvalitet trenger ikke være komplisert, og vi lever etter å gjøre det enkelt og personlig å være kunde hos oss i Eir Camp.


Matvariasjon er også viktig, og dette skaper vi blant annet gjennom sesongbaserte retter og en variert ukemeny.

Konseptet er utarbeidet i samarbeid med personalrestaurantselskapet Eir Mat og Drikke
samt restaurant- og kantinekonseptet Søtt + Salt.

Renhold

Med fokus på trivsel

Et ryddig og rent rom er en selvfølge ved ankomst. Hos oss skal du finne deg til rette og senke skuldrene etter en lang arbeidsdag.

Våre renholdsrutiner er basert på erfaring, kunnskap og om riktig metodebruk. Vi er opptatt av at alt renhold hos oss skal være utført både effektivt og ergonomisk.

Med et av Norges største renholdselskap i samme konsern
- Eir Renhold, sikrer vi god kvalitet hvis vi må benytte underleverandør.

Dette betyr at vi alltid er et steg foran når det kommer til utvikling innenfor faget.

Om Eir

Vår fremste suksessfaktor er menneskene og kulturen

Gjennom våre dedikerte medarbeidere skal Eir tilby et bedre produkt og større serviceytelse enn hva som er mulig innenfor de rammer som legges av mange av våre konkurrenter.

Som kunde skal du oppleve:

  • Rask respons når det trengs
  • Riktig fagkompetanse for din eiendom
  • Tilgjengelighet
  • Fleksibilitet til dine behov

Våre avdelinger er spredt over hele landet hvor vi tilpasser driften etter lokale ønsker og behov. Gjennom tillit til enkeltindivider på alle nivåer i virksomheten, skapes det grobunn for motivasjon, entusiasme og serviceinnstilling. Vi er et jordnært selskap med utgangspunkt i menneskene og den opplevelsen de hver dag etterlater.

Vi har til sammen over 100 års erfaring innenfor servicebransjen. Vi har fagutdannede og kompetente medarbeidere og er opptatt av å videreutvikle, følge opp og motivere våre ansatte. Alle medarbeidere gjennomfører E-læringskurs innen første måned etter ansettelse hvor vi blant annet legger vekt på HMS, service og arbeidssystematikk. Vårt mål er at det skal komme deg som kunde til gode.

Geir-Inge Seim
Geir-Inge Seim Regionsdirektør vest For generelle henvendelser: tel 02517